Delden.2.20160918_140419

Bas van Delden

Beatrixlaan 30

9752 LR Haren

Facebookpagina

Delden.1.20160918_140537

 

 

Bas maakt voornamelijk teken- en schilderwerk. De nadruk op zijn werk zit hem in het uitproberen van dingen en het ontdekken van nieuwe materialen of benaderingen van het onderwerp. Hij verdiept zich volledig in een onderwerp of techniek voor een bepaalde tijd om zich deze helemaal eigen te maken, daarna gaat hij weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Bas heeft de opleiding Art & Design afgerond met een programmaverzwaring (excellent traject) bij de School voor Kunst en Multimedia van het Noorderpoort.  
Op dit moment studeert hij Autonome Beeldende Kunst aan Academie Minerva.

Een paar woorden van Bas: Ik heb altijd veel getekend, maar mijn vorige opleiding heeft mij naast het tekenen een hele hoop bijgeleerd. Ik heb bijvoorbeeld heel veel geschilderd met acryl en aquarel en ben daar nog steeds mee bezig. Ik ben afgelopen tijd veel met pen en grafiek bezig geweest. Tijdens de open ateliers zal ik dit werk aan u laten zien. Het traditionele drukwerk vind ik een hele boeiende techniek waar ik zeker meer mee ga doen en ik hoop u tijdens de open ateliers met dit werk ook te boeien.

 

openatelierslogo2